UitgeverijHet Grote Kleine Varkenshandboek


Het Grote Kleine Varkenshandboek is een veelomvattend werk over het houden van huis- en hobbyvarkens. Feitelijke informatie over het houden, opvoeden en verzorgen van varkens, aangevuld met foto’s en verhalen uit het echte leven van talloze varkenshouders. Een must voor ieder eigenaar van varkens, groot of klein.

 

Het 368 pagina’s tellende boek, bestrijkt alle denkbare onderwerpen; van de basisbenodigdheden tot aanschaf, van medische zaken tot wetgeving, alles wordt uitgebreid behandeld. Naast veel theoretische informatie, bevat het boek ook talloze citaten en foto’s van varkenshouders over hun ervaringen met zowel huis- als tuinvarkens. De herziene uitgave is volledig geactualiseerd en bevat 45 pagina’s met nieuw materiaal. Met name informatie over het gedrag, medische kennis, wetgeving en het samenleven met andere dieren is aangevuld.

Snoeten memory


Snoeten Memory is een memory spel met 24 paar heerlijke varkens snoeten. Perfect voor als je even een pick-me-up nodig hebt. Je kunt dit spel niet spelen zonder te glimlachen!

 

 

De foto's voor dit memoryspel zijn gemaakt in 2021 en alle varkens zijn klant bij 'De Klauwmevrouw'. Tijdens het klauwbekappen liggen de varkens op hun rug, waardoor dit unieke gezichtspunt ontstaat. Elk varken heeft een andere emotie, wat op de verschillende foto's duidelijk te zien is.