De KlauwmevrouwDe Klauwmevrouw komt op locatie, bekapt varkensklauwen en kort indien nodig slagtanden in. Zonder narcose, zonder pijnprikkel, met behulp van de 'Flip the Pig' methode. Bekijk hieronder voorbeelden, prijzen en maak een afspraak.

 

Hoe werkt het?

Ik kom bij u aan huis en kan in de meeste gevallen in één behandeling de klauwen bekappen. Het minivarken wordt op de rug gedraaid en de klauwen (en eventueel tanden) worden nauwkeurig bewerkt, tot de klauw weer zijn originele lengte en stand heeft. Daarna is regulier onderhoud nodig, twee maal per jaar is voor de meeste minivarkens voldoende. Er is een maximaal gewicht en een maximale hoogte die ik aankan, die per situatie wordt bepaald.

 

Hoe nu verder?

Vul hieronder een aanmeldformulier in en geef aan hoeveel varkens u bekapt wil hebben en in welke woonplaats u woont. Geef bij voorkeur ook aan of het urgent is of nog even kan wachten (in verband met het inplannen van routes). Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Tarieven

Klauwbehandeling - 75 euro

Slagtanden inkorten  - 35 euro

Ogen/oren reinigen - 20 euro

 

Per bezoek worden er ritkosten berekend. Deze zijn 35 euro per locatie, ongeacht de locatie in Nederland of België. Voor spoedritten wordt een apart rit tarief berekend op basis van het aantal kilometers.

 

Meld u aan via dit formulier:Volg de Klauwmevrouw ook op socials